Personlighedstest

Personlighedstest

En personlighedstest bekræfter og italesætter personlige udfordringer:

Enneagramskolen tilbyder professionel personlighedstest i forbindelse med ansættelser, personlig udvikling, optimering af kompetencer, teamsammensætning, ledelsesudvikling og til privat. Testen er på 175 spørgsmål og giver 42 sider brugbare resultater.

 

Personlige ressourcer

Alle virksomheder er båret af menneskelige ressourcer. De rigtigtie medarbejdere og ledere er afgørende for, om virksomheden får succes eller ej. Derfor er det vigtigt, at ressourcerne bliver brugt bedst muligt.

En personlighedstest italesætter hvilke ressourcer der er i virksomheden, og kan bruges i flere forskellige faser i personalesammensætning, ved opgaveløsning og til at håndtere og forstå konflikter.

 

Personlighedstest før ansættelse

At ansætte nye medarbejdere kan ofte være et meget krævende forløb og derfor er det afgørende, at processen munder ud i det helt rigtige match.

Problemet kan være, at mange ansøgere ikke er bevidste om deres egne stærke og svage sider. Derfor kan de ikke nødvendigvis give et klart svar på arbejdsgiveres spørgsmål om tilgang til opgaveløsning, personlighed, motivation, engagement og konflikthåndtering.

At bruge en personlighedstest ved samtale med potentielle kandidater kan hjælpe til at overkomme udfordringerne og give et hurtigt og præcist indtryk af, hvilken kandidat der er bedst egnet til stillingen.

 

Bestil: Personlighedstest

 

Personlighedstest som teambuilding

Enneagramskolens personlighedstest kan også bruges til at sikre et stærkt samarbejde mellem virksomhedens medarbejdere, i interne teams, i ledergruppen og mellem ledere og medarbejdere.

Personlighedstesten kan gøre den medarbejder bevidst om sine styrker og svagheder samtidig med, at den afdækker dette for de personer, som medarbejderen skal samarbejde med. Derudover bliver ledere mere bevidste om, hvad der skal til for at sikre den rigtige personalesammensætning og fordeling af arbejdsopgaver.

 

Enneagramskolens personlighedstest (widget)

Enneagramskolens personlighedstest tager udgangspunkt i Enneagrammet – en personlighedsteori som er anerkendt og bruges på Standford University.

 

Med Enneagramskolens personlighedstest får du:

En personlighedstest, der er nem og enkel at gå til

Et online testunivers med 175 spørgsmål og 42 siders resultat

Afdækning af stærke og svage sider, handlemønstre, motivation og udvikling af potentialer.

Grundig tilbagemelding på resultatet af Enneagramskolens master coaches

Feedback af to omgange på op til 4 timer

 

Bestil: Personlighedstest

Hvorfor ikke bruge test til:

  • Ansættelser.
  • Beviser  robusthed og personlige egenskaber.
  • Personlighedstest lyver ikke.
  • Hvor bliver det svært, udfordrende og vanskeligt for medarbejderen. 
  • Personlige udvikling.
  • Syneliggøre forhindringer i arbejdsliv, og privat.

“Dr. David Daniels M.D Emeritus Professor of Clinical Psychiatry ved Stanford University, USA, har kåret Enneagrammet til at være det dybeste personligheds værktøj i verden”.

 

Bestil: Personlighedstest