Persondataloven

Enneagramskolen og den nye persondatalov:

Behandling af personoplysninger og samtykke

Hvis du er tilmeldt Enneagramskolens nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og informationer om køb hos os, i fem år som revisionen kræver. Ønsker du ikke at modtage e-mail, nyhedsbreve eller tilbud længere, skal du bare gøre opmærksom på det.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@ennergramskolen.dk og oplyse, at du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve eller specielle tilbud.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
I forbindelse med køb hos Enneagramskolen har du indtastet personoplysninger som:
• Dit navn / firmanavn
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• CVR-nummer
• Dine betalingsoplysninger

Dine personoplysninger gemmes kun for at overholde revisionsloven i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet. Hvis du har bestilt bøger med levering til din adresse, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til fragtfirmaet, f.eks. GLS.

Datasikkerhed

Uanset om vi har dine personoplysninger pga. en kontrakt, eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med persondataloven og persondataforordningen.

Behandling af data ved tredjepart:
Vi anvender tredjeparter til behandling af:

– dine betalingsoplysninger — Nets
– håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp
Vi har indgået en databehandleraftaler med disse virksomheder, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning af data.
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Enneagramskolen
CVR- nr: 30359895
Lergravsvej 11A
3490 Kvistgård
Tlf.:24943194
E-mail: info@enneagramskolen.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få rette oplysninger /dataportabiliteten. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid få ændret det.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til at modtage tilbud) bliver slettet 6 måneder efter, at du har modtaget dine vare.

Hvis du ønsker at opsige din samtykkeerklæring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Skrive direkte til Enneagramskolen, eller ringe 24943194.
Hvis du ønsker flere oplysninger om persondataloven kan det ske ved at kontakte

Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies
En cookie er en tekstfil, der lagres på din computer for at kunne genkende den computer som du bruger. Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Formål med cookies på vores website:

• At gemme dine indstillinger.
• Trafikmåling og statistik.
• Målretning og frekvensstyring af annoncering.
• Cookies til re-marketing og reklamer.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:
• Google Analytics
• Facebook
• Who Copied Me