Om os

Enneagramskolen blev startet i 2013 af Birgitte Milling, da hendes på det tidspunkt meget unge søn, fik en stærk traumatisk oplevelse, som førte til stress, sammenbrud og livskrise.

Birgitte Milling fandt sig tvunget til, at søge andre veje end de traditionelle og offentlige tilbud, da disse beviste deres begrænsninger i forhold til indsigt, behandling og fleksibilitet.
Undervejs i sønnens healing, fik Birgitte Milling øje for mulighederne med Enneagrammet og de personlige værktøjer, til at heale sønnen og sig selv.  Birgitte Milling droppede sit job ved Scandinavian Airlines og gik i gang med undervisning og uddannelse, i Enneagrammet og Coaching.

I dag er Enneagrammet udbredt anerkendt og accepteret af både virksomheder og private, som relevante i forhold til højnelse af selvforståelse, stress, kommunikation, overspringshandlinger, gruppesammensætning, personlig- og teamudvikling.

Anbefalinger:

Jesper Hedemann Esrum Kostskole

Birgitte Milling har i marts 2015 coachet unge på Esrum Kost & Friskole. Opgavebeskrivelsen var: Fokus på uddannelse, bevidstgøre de unges egne potentialer, italesætte motivation, synliggøre ressourcer. Formålet var at bryde mønstre og sætte fokus på uddannelse og udvikling. Birgitte Milling løste opgaven, fik unge i uddannelse og formåede at så frø til inspiration. Vi anbefaler ungdoms-coach Birgitte Milling til at bryde mønstre og den sociale arv.

Fotograf Kim Vorbeck

Jeg var blevet henvist til psykolog, har ud af egen lomme, betalt psykoterapeut og én coach eller tre, inden jeg blev anbefalet at kontakte Coach Birgitte Milling. Jeg havde min tvivl inden jeg kontaktede hende – for efter alt det jeg havde prøvet, kunne hun så hjælpe mig? Mine ord blev gjort til skamme – så tak for dig, Birgitte. Birgitte Milling(BM) er bravende dygtig, nærværende, fantastisk konkret, og er i stand til at skabe overblik og fokus på de problemstillinger og tankemønstre, jeg over tid har tilegnet mig. Med BM´s hjælp får man hurtigt et visionært overblik og er i stand til at prioriterer, hvor man skal tage fat. Jeg har fået nogle simple værktøjer som jeg bruger i min hverdag – uden jeg egentlig tænker særlig meget over det. Det er klart man skal indstille sig på at være forandringsvillig og når det er på plads – kan jeg varmt anbefale at kontakte Birgitte Milling, som er formidabel til at få én til at fokuserer og kærligt skubbe én i den rigtige retning.

Ida Rasmussen – Novo Nordisk

Mentor, speaker and coach Birgitte Milling 2013 – 2015 (2 years)   “Birgitte coaches with insight, presence, empathy and professionalism. Together with Birgitte you’re always in the center and feel comfortable. With Empathy, she puts herself in the situation or position your are in, and she can feel the pain, the shame or sorrow  you carry. I thought I was above it. She sensed it. You become infected by Birgittes positive outlook, but also sufficiently challenged by her honesty and questions during the coaching. She provide thoughts and reflection. You’re helped along and get your eyes opened to a better way forward and you will be just a few centimeters higher after each coaching session. I would always recommend Birgitte as coach.   

Anonym Politikker

Den første gang jeg blev coachet, havde jeg modstand på. Jeg havde købt 90 min. og jeg troede selv det var fordi jeg “bare” ville se hvad coaching er. Jeg opdagede, at jeg var fanget i mit mønster. Jeg bildte mig ind, at jeg var glad og alt var godt. Men der var en stemme som sagde at noget var galt, der var noget jeg ikke kunne sætte finger på, men jeg fandt ud at jeg faktisk ikke var helt så glad som jeg bildt mig ind. Efter forløb med Birgitte Milling, har jeg nu skiftet job, taget en overbygning på min uddannelse og jeg føler mig mere glad, rigtig glad. Jeg har valgt at fortsætte samarbejdet med Birgitte, en gang om måneden, som et servicecheck, fordi jeg gerne vil udvikle mig. Coaching er en nødvendig for at nå sit fulde potentiale, og ikke blive fanget i velkendt mønstre. Alle burde gøre det!

        

 Life og business coaching – Sofia Manning

 Familie og børn coaching – Mindjuice

Enneagrammet – Russ Hudson og James Flaherty

Enneagrammet Business Practitioner – Resko

Enneagrammet assistent – NLP Huset

Enneagrammet – Enneagram Master – NLP Huset

Enneagrammet 27  Subtypes – Mindjuice

  Enneagrammet og typernes varians – Tom Cordon

✔ Personlighedstest – Integrativ Enneagram Solution

✔ Enneagrammet og Ledelse – Think about it

✔ De ni niveauer af selvindsigt – Mindjuice

✔ Shadow – Debbie Ford

✔ Shadow Process – Pernille Melsted

 Online markedsføring – Thomas Bigum

✔ Didaktik i praksis – Metropol

✔ Teamsammensætning og konflikthåndtering  –  Scandinavian Airlines

 

Birgitte Milling har arbejdet internationalt i 15 års. Boet i udlandet, underviser i Enneagrammet. Holder foredrag og blogger. Birgitte er medlem af CONNECTING Denmark og søger pt. bestyrelsesposter. Birgitte Milling er også medlem af Speakers Club. 

E- Mail: info@enneagramskolen.dk 

Telefon: 24 94 31 94

CVR:38 10 75 85

Adresse: Lergravsvej 11A, 3490 Kvistgård