Dag i stilhed

STILHED

 

Stilhed er måden og komme ned i gear. Når vi giver os selv lov til at lytte, og være stille kan underbevidstheden få lov og frigive emner som er klar til at blive kigget på, og lyttet til.

 

Grupper som meditere, løfter energien højere end når man meditere alene. Derfor afholder jeg jævnligt dage, hvor vi meditere sammen. Laver afspænding og byder det nye som måtte komme, velkommen.

 

Vi beder alle om at slukke telefonen denne dag, da fokus skal holdes på det indre og ikke det ydre. Har du behov for kontakt med familien, går du udenfor, så holdet ikke bliver forstyrret.

 

Vi spiser frokost i stilhed, og det er ofte uvant, men dagen handler om dig, dit indre, din rejse. Ikke om de andre. Du bedes forberede dig på at du sætter en bevægelse i gang, så der kommer en reaktion. Det kan være den kommer på dagen, natten efter, eller dage efter. Din underbevidsthed ved hvornår du er klar til at se på det der skal ses på.

 

Medbring pen og papir. Tøj som du kan bevæge dig behageligt i. Har du brug for puder, måtter eller meditationsstole, er du velkommen til at medbringe.

 

Jeg glæder mig til vi ses

 

Birgitte

Ps. Skriv dig op, Her – så skriver jeg til dig.