Coaching

Coach Birgitte Milling hjælper dig 

Har du brug for at vende din livssituation med en professionel sparringspartner, der har psykologisk indsigt samt effektive værktøjer til at hjælpe dig på sporet i din aktuelle livssituation?

Så kan coach Birgitte Milling hjælpe dig. Birgitte Milling har en bred uddannelse inden for coaching og er uddannet hos verdens førende, Tony Robbins, Intergrative Enneagram solution, Sofia Manning og NLP Huset.

 Udover at være uddannet coach, har Birgitte Milling uddannet sig i at anvende og undervise i enneagrammet, der overordnet inddeler mennesker i 9 personlighedstyper.

 Kombinationen af coach- og enneagramuddannelsen gør Birgitte Milling til en kvalificeret sparringspartner. Birgitte Milling arbejder både som livs-, familie- og business coach og har desuden udviklet programmet VIC – Very Important Child.

 Birgitte Milling roses af sine klienter for evnen til at fokusere på problemstillingerne, skabe overblik, bevidstgøre potentialer, synliggøre ressourcer samt motivere til handling.

 Kontakt coach Birgitte Milling, og lad hende også hjælpe dig på sporet af dine potentialer. Ring 24 94 31 94

Coaching er en metoden til afklaring og overblik

Coaching er fra tanke til handling

Coaching er at tage ansvar og nå i mål.

Coaching kan støtte i større processer, og gør at vi føler os hørt.  

Coaching fremmer fremgang og fremdrift

Coaching synliggøre motivation til handling.

Coaching kan italesætte det personligt lederskab.

 Coaching er for dig der ønsker forandring. Få stillet skarpt. Få fat i det du ønsker dig. Eller finde ud af hvad du vil.

Der er masser af værktøjer i Birgitte Millings værktøjskasse som hun er klar til at dele. Er du midt i livet, står på en skillevej, skal du vælge uddannelse eller ændre levevej. Så er coaching måden at få skilt udfordringerne ad og se, hvad der reelt er og hvad der kan lade sig gøre.