Coaching

Coaching får dig over bakken:

Enneagramskolen tilrettelægger i samarbejde med dig det helt rigtige coachingforløb for din virksomhed eller dig privat.. Enneagramskolen forener de klassiske traditioner inden for coaching med Enneagrammet, der hjælper med en dybere indsigt i din og dine medarbejderes personlighed.

For at sikre de bedste resultater af et coachingforløb er det vigtigt at vælge den helt rigtige samarbejdspartner. Enneagramskolen har stor erfaring med coaching i mange forskellige sammenhænge, og kan derfor byde ind i de problemstillinger lige netop du eller din virksomhed står med.

 

Læs mere om Enneagramskolen her.

 

Coaching for professionelle ledere

Som leder er det naturligt, at der ind imellem opstår situationer, hvor der er behov for sparring. Det kan være omkring din egen rolle som leder, hvordan du sikrer fremdrift i virksomhedens arbejde eller noget helt tredje.

For at skabe det bedste resultat anbefaler vi et coachingforløb over 2-6 gange. Det kan strækkes sig over kortere eller længere tid alt efter hvilke problemstillinger, vi skal finde løsninger på.

 

Kontakt Enneagramskolen for en snak om, hvad vi kan hjælpe med på 24 94 31 94

 

Coaching af medarbejdere og teams

I opstart af projekter eller når der skal sammensættes teams kan coaching være en rigtig god metode til at sikre, at arbejdet kommer rigtigt fra start.

Enneagramskolen kan hjælpe med at sikre den rigtige personsammensætning i projektgrupper og teams, så alle der medvirker, passer ind i de opgaver, der skal løses. Derudover kan coaching fra Enneagramskolen også give gruppen de bedste forudsætninger for et godt samarbejde ved at tydeliggøre de interne personlighedsdynamikker.

Hvis et projekt er gået i stå, eller  er kørt af sporet vil Enneagramskolen endvidere kunne bidrage med hjælp til eventuel konflikthåndtering og med at se flere perspektiver, for at løse opgaven.

 

Coaching i virksomhedsudvikling

Enneagramskolen kan også sammensætte andre coachingforløb, så din virksomhed får det, som lige netop passer til jer. Det kan være inspiration til nye måder at løse virksomhedens opgaver på, teambuilding, indspark til konflikthåndtering og meget mere.

 

Enneagramskolens coachingforløb (Widget)

Kontakt Enneagramskolen for et skræddersyet tilbud. Coaching fra Enneagramskolen er en måde at se muligheder frem for forhindringer og skabe forandring både professionelt og privat.

 

Brug coaching til at:

Skabe overblik og afklaring

Vende tanke til handling

Motivere

Skabe forandring

Holde fokus

Ændre vaner

 

Se priser på coachingforløb her.

 

Coach Birgitte Milling hjælper dig 

Har du brug for en professionel sparringspartner, der har psykologisk indsigt, effektive værktøjer, og som laver en handleplan med dig, så du kommer igang med din forandring.  

Birgitte Milling har en bred uddannelse inden for coaching og er uddannet hos verdens førende, Tony Robbins, Intergrative Enneagram solution, Sofia Manning og NLP Huset.

Udover at være uddannet coach, har Birgitte Milling en master Enneagrammet, certificeret tester fra Intergrative Enneagram Solution, daglig blogger, forfatter og bestået første år af Metropols Socialrådergiver uddannelsen, hvor Jura, samtaleteknik, konflikthåndtering og samarbejde er emnet. der overordnet inddeler mennesker i 9 personlighedstyper.

Kombinationen af coach- og enneagramuddannelsen gør Birgitte Milling til en skarp faktaorienteret sparringspartner. Birgitte Milling arbejder både som livs-, familie- og business coach og har desuden udviklet programmet VIC – Very Important Child.

Birgitte Milling er anerkendes af sine klienter for evnen til at fokusere på problemstillingerne, skabe overblik, bevidstgøre potentialer, synliggøre ressourcer samt motivere sine medmennesker til handling. 

 Kontakt coach Birgitte Milling på 24 94 31 94