Enneagramuddannelsen starter 16 – 18 august

Enneagramuddannelsen fra Danmarks Enneagramskole:

  • Modul 1 blive du introduceret til Enneagrammet.

 

  • Modul 2 Får du indsigt, forståelse og øvelser i hvad det vil sige at være et balanceret menneske, samt hvordan man udvikle sin EQ – Emotionelle intelligence.

 

  • Modul 3 Er modulet hvor vi ser på dit medfødte instinkt.

 

  • Modul 4 Her gør vi dybere i forståelsen for hvorfor det vi siger ikke er det vi gør.

 

  • Modul 5 er interessant fordi vi ser på udviklingen for hver af typerne. Hvor er det præcis du vil have godt af og udvikle dig, til glæde for dig selv og dine relationer.

 

  • Modul 6 er to skønne dage hvor vi gennemgår det vi har lært, og bruger Enneagrammet, til at typebestemme og forstå hvor andre kommer fra.

 

  • Velkommen til Enneagrammet fra Enneagramskolen i Danmark.

Enkelte moduler:

Modul 1 – Introduktion til Enneagrammet 16 – 18 august

Sandheden om Enneagrammet: På det første Enneagram modul blive du introduceret til et personligt, udviklings og team værktøj. Vi ser hvor du med fordel kan bruge Enneagrammet. Øge din selvindsigt og få genveje og forståelse for andres måde og tænke på.

 

Vi gennemgår de 9 Enneagramtyper. Hvor er personlighedstypen stærk, hvor er der behov for udvikling, og hvordan integreres nye vaner. Du vil se dig selv. Opdage dine kollegaer, venner og familie. Forstå hvor nemt du får en bedre relation, og få færdigheden til at bruge din personlighed, på en positive, konstruktive og empatiske måde.

 

Du vil få guiden til at bruge de tre intelligenser, krop-hjerte-hoved. Tips til kommunikation,  indflydelse på samarbejde og et nært forhold til dine relationer.

 

Her er en hurtig, nem og langtidsholdbar metode, som skaber adfærdsændringer i teams, ledelse og i dit private liv. Intro til Enneagrammet.

 

Tilmeld dig i dag.

 

Introduktion til de 9 Enneagramtypers styrker og motivation

De 3 centre (hoved, hjerte, krop)

Afbalancering af de tre centre:

Et af centrene vil du have trænet siden fødslen – Et center vil være kendt, og et vil være ukendt

Opmærksomhed på dine egne mønstre

Fokus på hvorfor konflikter opstår

Mulighed for at se dine styrker og svagheder

Du inviteres til at se om der er noget i dit liv der skal skrues mere op for.

 Inden vi mødes igen på modul 2: Bedes du være med til at danne en gruppe af tre, hvor I gennemgår de 9 typer, taler om de tre centre og tænker over hvilke typer dine forældre er, dine børn og din partner? – Skriv det ned, sæt sedlen bagerst i mappen, så ser vi om typen stadig passer efter 6 modul.

Modul 2 – Enneagrammets muligheder 13 – 15 august

På Enneagramuddannelsen modul 2 ser vi på vinger, pilens retning og den sociale stil. Vi vil også se på hvilke typer der er gode til at samarbejde. Hvem der er godt til at fordybelse og hvem der eksekvere i en virksomhed. Du får værktøjer til at kunne ansætte, finde partner og forstå børn, efter personlighed.

 

På dag to vil du få indsigt i de ni niveauer af selvindsigt.

Vinger og pile

Den sociale stil

Samarbejde gruppen

Kompetencegruppen

Udtryksfulde gruppen

Ni niveauer af selvindsigt


Modul 3 – Enneagrammet og instinkterne i hver type 18 – 20 oktober

På Enneagramuddannelsen modul 3 går vi i dybden med de tre instinktive /undertyper, som har stor indflydelse på vores måde og udleve mønstret på. Du vil få indsigt i hvilket instinkt, der er dit primære, dit kendt og hvilket et der er 100% ukendt for dig. Du får lejlighed til og prøve og være et andet instinkt.

 

Vi arbejder blandt andet med:

Instinktive varianter/undertyper.

Vi ser på hvilket instinkt der er stærkest, normalt og hvilket instinkt der er ”blidt”

(Self preservation, 1 to 1, Group)

Hvordan afbalancere vi vores instinkter – Det ser vi på i modul 3


Modul 4 – Enneagrammet og skyggesider 29 – 1 november 

På Enneagram modul 4 taler vi skyggesider. Du bliver introduceret til Debbie Fords skyggeprogram. Du får gennemgået hvad lyse og mørke skygger er og vi ser hvordan skyggearbejdet befrier os fra negative tanker, mønstre og reflekshandlinger.

I skyggearbejdet indgår Joharis Vindue. Vi ser på, hvad vi ved, hvad andre ved og hvad vi er blinde for at se, i os selv.  Egoetsopbyggelse, opretholdelse og bevarelse. Vi giver lys til dit potentiale for at afbalancere den resurse som ligger i og give skyggesider opmærksomhed.

 

Vi arbejder med:

Skyggesider

Din lyse og mørke skyggesider

Afbalancering af skyggesider

Den sociale maske

Enneagrammet og skyggesider


Modul 5 – Udvikling for de 9 typer 10 – 12 januar

På Enneagram modul 5 ser vi på udviklingsvejen for de 9 mønstre. Vi ser på hvordan de 9 typer samarbejder. Hvad kan hver enkelt type arbejde med og vi udarbejder en plan, så du går fra Enneagramskolen med en udviklingsplan.

 

Vi arbejder med:

 

Udviklingsvejen for de 9 typer

Vi taler om team testen / Par testen

Hvad kan typerne hver især arbejde med

Udviklingsplan – Manifest – Hvordan


Modul 6 – Certificering 1 – 2 februar

På Enneagram modul 6 får du mulighed for at blive certificeret Enneagram Practitioner fra Danmarks Enneagram Skole.

Certificeringen er dit bevis på at du vil mere dig. Du vil leve autentisk, i overensstemmelse med dit eget selvbillede. Vi ser tilbage på din rejse. Hvad har du lært, hvad ønsker du at gøre mere af i dit liv og hvilken plan har du, hvad skal der til for at planen bliver gjort til virkelighed.

Vi tester din viden omkring Enneagrammet, dine indsigter, dit overblik og om du kan bruge Enneagrammet i dit arbejdsliv, parforhold og med dine børn.

Certificeringen består af:

Du får spørgsmål som skal besvares, tegnes, be- eller afkræftes. 

Opgaven er skriftlig, uden hjælpemidler og tager en time.

 

Du får udleveret en opgave som skal løses, med din viden om personlighedstyperne. 

Til opgaven er der 60 min. forberedelse, uden hjælpemidler. 

 

Du redegøre for din egen proces.

Hvad har du lært

Hvor er dit fokus

Hvor kan du udvikle dig mere

Opgaven afleveres en uge før modul 6 info@enneagramskolen.dk 

 

Enneagramskolen tilbyder uddannelse i enneagrammet

Enneagramskolen er stedet, hvor du kan arbejde med personlig udvikling og uddannelse på en inspireret, fokuseret og kvalificeret måde. Som navnet på skolen fortæller, tager undervisningen udgangspunkt i Enneagrammet og de 9 personlighedstyper, som denne model arbejder med. På skolen undervises du i disse personlighedstyper, og gennemfører du Enneagramuddannelsens seks modulers undervisning, bliver du certificeret bruger af enneagrammet. Uddannelsen kan bruges i mange sammenhænge, hvor der arbejdes med den menneskelige psykologi, pædagogisk praksis, motivation, samarbejde, vejledning og personlig udvikling.

 

Skolen tilbyder naturligvis også at lave en personlighedstest, så du selv kan få afdækket, hvilken type du er og fremadrettet bruge denne viden til gavn for din trivsel. I spidsen for skolen står Birgitte Milling, der er en meget veluddannet coach og ekspert i enneagrammet. Birgitte Milling er bl.a. uddannet hos Sofia Manning og har en bred og dybdegående erfaring med coaching og personlighedstyper. Birgitte Milling er anerkendt og rost som coach og underviser, og du er derfor i særdeles gode hænder som studerende på Enneagramskolen. Overvejer du at uddanne dig i enneagrammet, kan Enneagramskolen og Birgitte Millings faglige kompetencer og menneskelige indsigt virkelig anbefales.

  

Kontakt info@enneagramskolen.dk eller tlf. 24 94 31 94.

 

Bestil Enneagramuddannelsen HER

Personlighedstest- 6 moduler
Modul 1

Bestil Modul 1 HER

Modul 2

Bestil Modul 2 HER

Modul 3

Bestil Modul 3 HER

Modul 4

Bestil Modul 4 HER

Modul 5

Bestil Modul 5 HER

Modul 6

Bestil Modul 6 HER

Vis knapper
Gem knapper