Enneagramuddannelsen

Enneagramuddannelsen 17 januar 2019 Tilmeld: ♣ 

UDSOLGT – Nyt hold kommer snart. 

 • Modul 1 blive du introduceret til Enneagrammet.
 • Modul 2 Får du indsigt, forståelse og øvelser i hvad det vil sige at være et balanceret menneske, samt hvordan man udvikle sin EQ – Emotionelle intelligence.
 • Modul 3 Er modulet hvor vi ser på dit medfødte instinkt.
 • Modul 4 Her gør vi dybere i forståelsen for hvorfor det vi siger ikke er det vi gør.
 • Modul 5 er interessant fordi vi ser på udviklingen for hver af typerne. Hvor er det præcis du vil have godt af og udvikle dig, til glæde for dig selv og dine relationer.
 • Modul 6 er to skønne dage hvor vi gennemgår det vi har lært, og bruger Enneagrammet, til at typebestemme og forstå hvor andre kommer fra.

Modul 1 på Enneagramuddannelsen 17 – 19 januar 2019. Tilmeld: 

UDSOLGT – Nyt hold kommer snart. 

Introduktion til Enneagrammet. Du får overblik og indsigt i de 9 personlighedstyper. Måske genkender du allerede på første modul, din børn, partner eller en kollegas adfærd, reaktion eller konfliktmønster. Du vil blive introduceret til de tre intelligenser, krop-hjerte-hoved, som har indflydelse på dit måde og samarbejde og kommunikere på. Dine kommunikation og reaktion har indflydelse på dine relationer. Derfor er det vigtigt og vide hvordan vi reagere når vi bliver presset og stresset, så vi kan stoppe op inden der går skår i samarbejdet.

Vi gennemgår på modul 1:

 • De 9 typers styrker og motivation
 • De 3 centre (hoved, hjerte, krop)
 • Afbalancering og integration af de tre centre

Du får på modul 1:

 • Opmærksomhed på dine egne mønstre
 • Fokus på hvorfor konflikter opstår
 • Mulighed for at se dine styrker og svagheder
 • Du inviteres til og se om der er adfærd du ønsker mere eller mindre af. 

Inden vi mødes igen på modul 2: Danner vi grupper af tre, hvor I gennemgår de 9 typer, taler om de tre centre, samt tænker over hvilken type dine forældre er, dine børn og din partner ? – Skriv det ned, sæt sedlen bagerst i mappen. Vi ser om typen stadig passer efter 6 modul.

Vi ses på modul 2:

Kh.

Birgitte Milling

Enneagramskolen.dk

De 9 Enneagramtypers styrker og motivation

De 3 centre (hoved, hjerte, krop)

Afbalancering af de tre centre.

Et af centrene vil du have trænet siden fødslen – Et center vil være kendt, og et vil være ukendt

Praktisk info:

Inden vi mødes igen på modul 2: Bedes du være med til at danne en gruppe af tre, hvor I gennemgår de 9 typer, taler om de tre centre og tænker over hvilke typer dine forældre er, dine børn og din partner? – Skriv det ned, sæt sedlen bagerst i mappen, så ser vi om typen stadig passer efter 6 modul.

Modul 2 på Enneagramuddannelsen 7 – 8 marts 2019

Tilmeld: 

UDSOLGT – Nyt hold kommer snart. 

Temaet på modul 2 er pilenes retning fra og mod den primære type. Vi ser på “naboerne” til typerne, som vi kalder vinger. Vi ser på hvornår vi skifter adfærd. Hvordan vi er under pres og hvordan vi er i balance. Vi kommer tæt på alle typernes adfærd i det gode samarbejde og når konflikter opstår. Begge dele er interessante når vi betragter os selv, og når vi skal samarbejde med andre. 

Du får værktøjer til samarbejdet, og gevinsten er den gode relation, for at være den bedste udgave af dig i din familie og i dit arbejdsliv. 

Du får på modul 2: 

 • Vinger og pile
 • Den sociale stil
 • Samarbejde gruppen
 • Kompetencegruppen
 • Udtryksfulde gruppen
 • Ni niveauer af selvindsigt

Jeg glæder mig til vi mødes på modul 3. 

Bh.

Birgitte Milling

Enneagramskolen.dk

Modul 3 på Enneagramuddannelsen 11 – 12. april 2019  Tilmeld: ♣

UDSOLGT – Nyt hold kommer snart. 

De tre instinktive /undertyper, som styrer vores måde og udleve vores mønstret på. Du vil få indsigt i hvilket instinkt, der er dit primære, det du kendt og hvilket et instinkt der er 100 % ukendt for dig. Du får lejlighed til og prøve og være et andet instinkt, for at forstå hvor andre kommer fra.

Vi arbejder med dit instinkt, dit ukendt instinkt og dit blinde instinkt.

 • Instinktive varianter/undertyper
 • Vi ser på hvilket instinkt der er stærkest, normalt og hvilket instinkt der er ”blidt”
 • (Overlever, 1:1, eller socialt)
 • Vi ser på hvordan du træffer beslutninger ud fra dit instinkt.
 • Du får indsig og forståelse for hvordan du balancere instinktern.

Jeg glæder mig til vi mødes på modul 4.

Kærlig hilsen

Birgitte

Modul 4 på Enneagramuddannelsen 23 – 24 maj 2019 Tilmeld: ♣

UDSOLGT – Nyt hold kommer snart. 

På Enneagram modul 4 ser vi på skyggesider, inspireret af Debbie Fords skyggeprogram. Du får indsigt i dine lyse og mørke skygger. Hvem tiltrækkes du af, ser op til og beundre og hvem ønsker du instinktivt ingen kommunikation med. Vi fokusere på hvordan negative tanker og mønster hænger samme men forstilleingen om os selv og andre. 

I arbejdet indgår Joharis Vindue. 

Vi arbejder med:

 • Skyggesider
 • Din lyse og mørke skyggesider
 • Afbalancering af skyggesider
 • Den sociale maske
 • Enneagrammet og skyggesider
 • Egoets opbyggelse, opretholdelse og bevarelse. 

Vi mødes på modul 5 som er sidste undervisningsmodul. Modul 6 er certificering. 

Kh.

Birgitte 

modul 5 på Enneagramuddannelsen 8 – 9 august 2019 Tilmeld: ♣

UDSOLGT – Nyt hold kommer snart. 

Udviklingsvejen for de 9 mønstre. Vi ser på hvordan de 9 typer samarbejder. Hvad kan hver enkelt type arbejde med, se på, og vi udarbejder en plan, så du går fra Enneagramskolen med en udviklingsplan. Et er og kende udviklingen for typen, noget andet er og tage ejerskab af en forandring. Det prøver vi og gøre på modul 5. Vi skaber forudsætningerne for din forandring. Du har kørekortet når du går fra Enneagramskolen. 

Vi arbejder med:

 • Udviklingsvejen for de 9 typer
 • Vi taler om team testen / Par testen
 • Hvad kan typerne hver især arbejde med
 • Udviklingsplan – Manifest – Hvordan

Modul 6 er certificering. 

Vi ses

Birgitte Milling

Modul 6 er certificeret i Enneagrammet / Practitioner fra Danmarks Enneagramskole. 5 – 6 september 2019  Tilmeld:  ♣

UDSOLGT – Nyt hold kommer snart. 

 

Certificeringen er beviset på at du har tilegnet dig viden, du kender din egen type, kender og kan se hvordan instinkterne påvirker typerne og at du forstå hvad de tre intelligenser gør ved vores måde og møde andre på. 

Typebestemmelsen af andre er et af de værktøjer som du altid vil kunne bruge privat og i dit arbejdsliv. Din udviklingvej, er vejen fremad, mod en bedre udgave af dig og din type, i nære relationer med andre.

Vi ser tilbage på din rejse med Enneagrammet. Hvad har du lært, hvad ønsker du at gøre mere af i dit liv og hvilken plan har du, hvad skal der til for at planen bliver gjort til virkelighed.

Certificeringen foregår med censor fra ind og udland. Niveauet er højt og vi forventer at du møder forberedt.

Vi tester din viden omkring Enneagrammet, dine indsigter, dit

overblik og om du kan bruge Enneagrammet i dit arbejdsliv,

parforhold og med dine børn.

Kh. Birgitte                       

Enneagramskolen tilbyder:

Personlighedstest til ansættelser og personlig udvikling.

Uddannelse i enneagrammet, til bedre ledelse, teams, konflikthåndtering, udvikling af relationer, uddannelse af børn og unge, uddannelsesparat, afklaring af jobsituation, ledig i job træning, undervisning og meget mere. 

Enneagramskolen er stedet, hvor du kan arbejde med personlig udvikling og uddannelse på en inspireret, fokuseret og kvalificeret måde. Enneagramskolen tager undervisningen i Enneagrammet og de 9 personlighedstyper, til et nyt niveau. På skolen undervises du i disse personlighedstyper, og gennemfører du Enneagramuddannelsens seks modulers undervisning, bliver du certificeret bruger af enneagrammet. Uddannelsen kan bruges i mange sammenhænge, hvor der arbejdes med den psykologi, pædagogisk praksis, motivation, samarbejde, vejledning, coaching, børn og unge, ledelse,forældreskabet, jobcentre og personlig udvikling.

 

Skolen tilbyder naturligvis også at lave en personlighedstest, så du selv kan få afdækket, hvilken type du er og fremadrettet bruge denne viden til gavn for din trivsel. I spidsen for skolen står Birgitte Milling, der er en meget veluddannet coach og ekspert i enneagrammet. Birgitte Milling er bl.a. uddannet hos Sofia Manning og har en bred og dybdegående erfaring med coaching og personlighedstyper. Birgitte Milling er anerkendt og rost som coach og underviser, og du er derfor i særdeles gode hænder som studerende på Enneagramskolen. Overvejer du at uddanne dig i enneagrammet, kan Enneagramskolen og Birgitte Millings faglige kompetencer og menneskelige indsigt virkelig anbefales.

  

Kontakt info@enneagramskolen.dk eller tlf. 24 94 31 94.