Anbefalinger

ANBEFALINGER:

Jesper Hedemann Esrum Kostskole anbefaler:

Birgitte Milling har i marts 2015 coachet unge på Esrum Kost & Friskole. Opgavebeskrivelsen var: Fokus på uddannelse, bevidstgøre de unges egne potentialer, italesætte motivation, synliggøre ressourcer. Formålet var at bryde mønstre og sætte fokus på uddannelse og udvikling. Birgitte Milling løste opgaven, fik unge i uddannelse og formåede at så frø til inspiration. Vi anbefaler ungdoms-coach Birgitte Milling til at bryde mønstre og den sociale arv.


Fotograf Kim Vorbeck anbefaler: 

Jeg var blevet henvist til psykolog, har ud af egen lomme, betalt psykoterapeut og én coach eller tre, inden jeg blev anbefalet at kontakte Coach Birgitte Milling. Jeg havde min tvivl inden jeg kontaktede hende – for efter alt det jeg havde prøvet, kunne hun så hjælpe mig? Mine ord blev gjort til skamme – så tak for dig, Birgitte. Birgitte Milling(BM) er bravende dygtig, nærværende, fantastisk konkret, og er i stand til at skabe overblik og fokus på de problemstillinger og tankemønstre, jeg over tid har tilegnet mig. Med BM´s hjælp får man hurtigt et visionært overblik og er i stand til at prioriterer, hvor man skal tage fat. Jeg har fået nogle simple værktøjer som jeg bruger i min hverdag – uden jeg egentlig tænker særlig meget over det. Det er klart man skal indstille sig på at være forandringsvillig og når det er på plads – kan jeg varmt anbefale at kontakte Birgitte Milling, som er formidabel til at få én til at fokuserer og kærligt skubbe én i den rigtige retning.


Ida Rasmussen – Novo Nordisk anbefaler:

Mentor, speaker and coach Birgitte Milling 2013 – 2015 (2 years) “Birgitte coaches with insight, presence, empathy and professionalism. Together with Birgitte you’re always in the center and feel comfortable. With Empathy, she puts herself in the situation or position your are in, and she can feel the pain, the shame or sorrow you carry. I thought I was above it. She sensed it. You become infected by Birgittes positive outlook, but also sufficiently challenged by her honesty and questions during the coaching. She provide thoughts and reflection. You’re helped along and get your eyes opened to a better way forward and you will be just a few centimeters higher after each coaching session. I would always recommend Birgitte as coach.


Anonym Politikker anbefaler: 

Den første gang jeg blev coachet, havde jeg modstand på. Jeg havde købt 90 min. og jeg troede selv det var fordi jeg “bare” ville se hvad coaching er. Jeg opdagede, at jeg var fanget i mit mønster. Jeg bildte mig ind, at jeg var glad og alt var godt. Men der var en stemme som sagde at noget var galt, der var noget jeg ikke kunne sætte finger på, men jeg fandt ud at jeg faktisk ikke var helt så glad som jeg bildt mig ind. Efter forløb med Birgitte Milling, har jeg nu skiftet job, taget en overbygning på min uddannelse og jeg føler mig mere glad, rigtig glad. Jeg har valgt at fortsætte samarbejdet med Birgitte, en gang om måneden, som et servicecheck, fordi jeg gerne vil udvikle mig. Coaching er en nødvendig for at nå sit fulde potentiale, og ikke blive fanget i velkendt mønstre. Alle burde gøre det!